Se schimbă modalitatea de vaccinare în companiile private. Premierul României spune că se pot vaccina și familiile angajaților.

„Avem nevoie de o campanie de informare corectă”

Prim-ministrul a anunțat că se schimbă procedura prin care angajații din companiile private se pot vaccina împotriva noului coronavirus la locul de  muncă.

Premierul României, Florin Cîțu: “Referitor la întâlnirile pe care le-am avut astăzi, au fost două întâlniri foarte importante în ceea ce privește campania de vaccinare, pentru că de astăzi am schimbat câteva lucruri, în special modalitatea în care angajații din companiile private se pot vaccina la locul de muncă, cu ajutorul operatorilor economici și după ce sunt avizați de DSP. Am vorbit deja cu cei de la DSP acum câteva zile, cred că săptămâna trecută, și le-am spus să susțină acest demers cu toate eforturile.”

Se schimbă modalitatea de vaccinare în companiile private

Premierul spune că pe lângă angajați se pot imuniza și familiile acestora. Oficialul spune că pe lângă aceste eforturi este necesară o campanie de informare corectă a cetățenilor.

Premierul României, Florin Cîțu: “Revenind la vaccinarea personalului din companii și angajați, un lucru în plus, vor avea acces și membrii familiilor celor care sunt în companiile respective, iar în acele comunități unde nu există un centru de vaccinare, dar există acest centru de vaccinare al companiilor respective, cei din comunitate pot să se vaccineze, vom avea grijă ca logistica să permită acest lucru.”