Patru cabinete stomatologice deschise pentru urgențele copiilor. Măsura a fost luată în contextul în care pe timpul stării de urgenţă s-au închis cabinetele stomatologice de stat şi private.

Cabinetele funcționează la Politehnică

Aceste patru cabinete funcționează în Regie, la Politehnică. Chiar dacă urgenţele stomatologice pot fi soluţionate la Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, municipalitatea spune că a deschis aceste cabinete pentru evitarea aglomerației. Personalul medical are echipamentul necesar și adecvat pentru această perioadă de pandemie. Deci, actul medical se desfășoară în siguranță atât pentru micii pacienți cât și pentru medici și asistente. Personalul medical este asigurat din rețeaua școlară.

Patru cabinete stomatologice deschise pentru urgențele copiilor

Acesta cabinet sunt funcționale încă dinainte de anul 1989. Acum au fost dotate de către municipalitate cu aparatură modernă. Potrivit autorităților, cabinetele vor fi deschise de luni până vineri între orele 08.00 – 20.00 și sâmbătă între orele 09.00-16.00. Consultațiile se vor face în baza unor programări prealabile astfel încât pacienții să nu se suprapună și nici să nu se întâlnească. Numărul de telefon la care se pot face programări este call center-ul ASSMB: 0374.887.887.