Carmen Orban pleacă de la Institutul Fundeni. După 8 ani în care a condus cu succes Institutul Clinic Fundeni, conf. dr. Carmen Orban a ales să conducă altă echipă de specialiști. De această data într-un spital privat.

Director General într-un spital privat

Conf. Dr. Carmen Orban s-a alăturat echipei manageriale a Grupului Monza România și va avea funcția de Director General.

Conf. dr. Carmen Orban, Director General Grupul Monza România: “Mulțumesc întregii echipe a Institutului Clinic Fundeni cu care am conlucrat pe durata celor peste 8 ani de mandat în funcția de manager. Când mă refer la echipa Instutitului fac trimitere atât la doamnele și domnii Miniștri ai Sănătății cu care am colaborat foarte bine în interesul pacientului Institutului, cât și la echipa managerială și personalul medical al Institutului care au dovedit o înaltă ținută profesională.”

Carmen Orban a susținut întotdeauna necesitatea unei permanente conlucrari medicale, de completare reciprocă, între spitalele de stat și cele private, pentru binele bolnavului.

CEO Grupul Monza România, Luca Militello: “Ne bucurăm că un profesionist de talia conf. dr. Carmen Orban a ales să facă parte din echipa noastră. Viziunile sunt comune și politica Grupului Monza a fost întotdeauna aceea de a pune pacientul în centrul sistemului. Vrem să vorbim mai mult și mai des despre performanțele sistemului medical din România si despre profesionalismul corpului medical. Și asta pentru că medicii români sunt foarte buni și concurează cu succes cu cei din marile clinici ale lumii. Este clar că impreună putem duce medicina românească la un alt nivel.”

Carmen Orban pleacă de la Institutul Fundeni

Conf. dr. Carmen Orban: “Cum bine a zis P. Tutea “Medicina este arta vindecării care, teoretic  nu are nici o limită”. Am acceptat o nouă provocare în cariera managerială deoarece apreciez că sistemul medical privat poate crește organic prin satisfacerea interesului pacientului de a beneficia de servicii medicale optime în condiții de siguranță.”

Conferentiar Doctor Carmen Orban își va începe activitatea în Spitalul Monza din data de 19 august 2019.