Maraton de vaccinare pentru adolescenți în perioada 31 mai – 1 iunie. Imunizarea tinerilor cu vârste între 16 și 18 ani se va face în toate centrele organizate la nivel național.

Vor fi centre care vor vaccina non-stop

În funcție de resursa umană, la nivelul fiecărui județ se vor organiza unul sau mai multe centre care vor imuniza 24 de ore.

Președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță: “Din acest punct de vedere vor fi aprovizionate cu un număr suficient de doze, astfel încât să asigurăm vaccinarea tuturor celor care se adresează şi în felul acesta vrem să marcăm această Zi internaţională a copiilor cu un mic gest, dacă vreţi, care arată interesul pentru tineri, interesul pentru siguranţa noastră, a tuturor, şi pentru semnalul de încredere pe care noi dorim ca tinerii să-l dea în întreaga societate, având în vedere că reprezintă viitorul şi motorul societăţii, în general.”

Maraton de vaccinare pentru adolescenți în perioada 31 mai – 1 iunie

Președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță: “În perioada 31 mai – 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenţilor între 16 şi 18 ani în toate centrele de vaccinare organizate la nivel naţional, în centrele fixe, dar şi în alte evenimente de tip maraton de vaccinare care se organizează în complementaritatea centrelor deja funcţionale. Tinerii, adolescenţii între 16 şi 18 ani vin, evident, însoţiţi de părinţi sau tutorele legal, se pot prezenta pe tot parcursul programului de lucru şi nu doar după 14.00 şi vor beneficia de acest process.”