Descriere generală

Cautăsănătate.ro este un site care oferă informații știintifice și mai ales profesioniste, dar accesibile publicului larg, tuturor celor interesați de sănătatea lor. Scopul acestui site este de a furniza informații credibile, generale din domeniul medical. Informațiile publicate aici nu țin loc de act medical și mai ales nu trebuie să înlocuiască consultul unui medic de specialitate.

Subiectele discutate prin intermediul site-ului Cautăsănătate.ro  sunt de natură educațională, cu scop informativ și nu vor fi considerate ca ținând locul unei consultații sau a unor analize medicale de specialitate. Nu încercați automedicația și autodiagnosticarea pe baza informațiilor obținute din acest site.

Termeni și condiții de utilizare a site-ului Cautăsănătate.ro

  1. Termeni generali

Vă prezentăm mai jos termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.cautăsănătate.ro. Aici definim care sunt condițiile în care orice vizitator al site-ului poate accesa site-ul www.cautăsănătate.ro sau în care poate utiliza serviciile oferite prin intermediul site-ului.

Neacceptarea Termenilor și Condițiilor atrage obligația utilizatorului site-ului de a înceta accesarea acestuia; accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, a oricarei pagini din cadrul acestuia.

Utilizatorul intelege si accepta in mod expres, în întregime și necondiționat, prevederile acestor Termeni și Conditii (Contractul dintre Utilizator si Administratorul Site-ului) și întelege să utilizeze serviciul în strictă conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe site înteleg și acceptă că utilizarea în continuare a contului lor, precum și orice accesare sau vizitare în continuare a site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor și Condițiilor de către utilizatorii menționați mai sus atrage obligația acestora de a înceta de îndată accesarea site-ului.

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile acestor Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați serviciile oferite de acesta.

  1. Drepturile asupra conținutului Site-ului

Conținutul și elementele de grafică ale site-ului Cautăsănătate.ro, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, întreg conținutul transmis sub orice formă către utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de site) aparțin Administratorului site-ului și partenerilor săi.

În cazurile în care conținutul site-ului este preluat de administratorul site-ului de la alți producători/editori de conținut sau materiale în fomat text, imagine, grafică, video, dar fără a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizează cu respectarea prevederilor legale și regulilor în asemenea cazuri.

Utilizatorii înteleg și acceptă că administratorul site-ului este exonerat de orice răspundere privind materialele, datele și informațiile, preluate din surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate având caracterul de “comunicate de presă”. Utilizatorii înteleg și acceptă că toate informațiile, datele, materialele postate pe site au caracter informativ și că administratorul site-ului nu poate fi tras la răspundere pentru veridicitatea și validitatea conținutului site-ului sau pentru orice efect juridic decurgând din utilizarea acestuia.

Utilizatorii vor respecta toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală pe care adminstratorul site-ului și partenerii săi le dețin asupra site-ului și conținutului acestuia.

  1. Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii site-ului Cautăsănătate.ro  înteleg și accepă faptul că site-ul poate conține link-uri sau trimiteri către alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse și/sau servicii ori microsite-uri publicitare, dar fără a se limita la acestea, care sunt considerate de administratorul site-ului utile în legatură cu continutul site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa.

  1. Limitarea răspunderii

Administratorul site-ului Cautăsănătate.ro va depune toate eforturile necesare pentru asigurarea acurateței și încrederii în site și va încerca să corecteze orice erori sau omisiuni apărute.

Utilizatorii înteleg și acceptă că administratorul site-ului este absolvit de orice răspundere în eventualitatea producerii oricărei opriri, întreruperi, îngreunări, disfuncționalități sau erori în funcționarea site-ului, în situația oricărei erori tehnice.

  1. Legea aplicabilă. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor si ale administratorului site-ului, prevăzute de Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română în vigoare, iar orice litigiu născut din /sau în legatură cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă.

  1. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului are dreptul de a modifica oricând oricare dintre prevederile din Termeni și Condiții fără obligativitatea unei notificări prealabile.